Onze partners

Energie krijgen wij van uitdagende en innovatieve projecten van organisaties die goed bij ons passen. Daarom werken we met veel liefde samen met een aantal lange termijnpartners. Onze motivatie is simpel: we vinden het gewoon leuk om mee te werken aan deze projecten. Maar we vinden het vooral ook tof om onze kennis in te zetten en door te geven in innovatie en inspiratie. Ben je benieuwd, reiziger? Dit zijn onze partners!

TEDxFryslân

Als er één plek is waar innovatieve ideeën door de lucht vliegen, dan is het TEDx wel. Hoe mooi is het dat wij dit - eigenlijk on-Friese - evenement samen met andere partijen mogen organiseren? “Ideas worth spreading”, daar is TEDx voor en daar gaat ook ons hart sneller van kloppen.

Wij zijn strategisch partner van TEDx én verzorgen de communicatie. En daar zijn we maar wat trots op!

Welcome to the Village

Wij staan dit festival bij in raad en daad! Wij zitten namelijk in de dorpsraad van WTTV en zijn - natuurlijk het allerliefst van begin tot eind - aanwezig op het festival. Oké, reiziger, de laatste keer dat we het woord ‘innovatief’ zeggen, maar WTTV is uitgeroepen tot meest innovatieve festival van Nederland. Oh yeah!
Foto door:Ruben van Vliet

FuckUpNights

Een wereldwijde beweging waar we ons bij aansluiten is.. de FuckUpNights! Wij kunnen hier ons creatieve ei leggen en laten hiermee eens wat andere geluiden horen dan de gebruikelijke succesverhalen. Waar zijn de blunders? Verhalen van gefaalde bedrijven en projecten worden eindelijk verteld en gevierd. Want daar kun je minstens zoveel van leren.

Serious Innovation

Van innovatie worden we blij. Daarom zijn we met twee andere partijen initiatiefnemers van Serious Innovation. We stimuleren innovatie en koppelen deze aan maatschappelijke doelen. Creatieven komen in actie, waardoor vraagstukken worden opgelost en ook het goede doel wordt geholpen!
Foto door:Ruben van Vliet