Manifesto

Wij doen ons werk met een mening en hebben een bepaalde visie op ons werk. Met die overtuiging verschillen we misschien van andere communicatiebureaus. Als jij deze waarden met ons deelt, vormen we samen een ultrasterk Superteam. En als dat niet zo is? Dan helpen we je graag een partij te vinden die wel goed bij je past. No hard feelings!

1

Wij gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit!

Wij streven naar het allerbeste. We gaan voor minimaal een 9 (en stiekem voor een 10)!
2

If everyone gets out of the box, we get back in!

We zoeken met liefde naar nieuwe oplossingen. Maar wij willen creativiteit nooit forceren, want creativiteit is geen doel op zich.
3

Wij zijn altijd eerlijk…

... ook als het niet in ons voordeel is.
4

Wij houden van ons werk

Wij maken van onze hobby ons werk en van ons werk onze hobby! Daarnaast zijn we niet bang om te lachen, want humor maakt alles bespreekbaar.
5

Onze drempel is laag

Wij zijn persoonlijk en laagdrempelig. We vinden iedereen de aandacht waard, of het nu een putjesschepper of een directeur is.
6

Wij geloven in een leven lang leren

Hadden we al gezegd dat we nieuwsgierig zijn? We leren zelf ontzettend graag nieuwe dingen, maar vinden het ook leuk als andere mensen iets leren. En daar ondersteunen wij heel erg graag bij!
7

De wereld is breekbaar, wees er zuinig op

Wij geloven dat we in alles wat we doen, we de wereld een klein beetje beter kunnen maken.
8

Samen bereiken we sneller de eindbestemming dan alleen.

We reizen samen met de klant. In ons woordenboek komen de woorden ‘opdrachtnemer’ en ‘opdrachtgever’ niet voor. We streven samen naar het beste resultaat!
9

Wij houden van hard werken

Hard werken is wat wij doen. Een 9-tot-5-mentaliteit is niet aan ons besteed. Wij worden niet moe van hard werken, maar krijgen er juist energie van!
10

Is dat alles?

Ja, we hebben maar negen punten in ons manifesto. We zouden natuurlijk een tiende er bij kunnen verzinnen zodat je op een mooi rond getal uitkomt… maar we houden het graag zo kernachtig mogelijk!
Download ons manifesto (A3)