Wie zijn wij?

Online Media Koffer is een online communicatiebureau. We hebben stuk voor stuk gedreven, jonge professionals aan boord, die fluitend naar hun werk gaan. Met het creatieve bloed dat door onze aderen stroomt, pakken we de dingen soms nèt even anders aan. Wat voor jou vaak verrassend mooie dingen op kan leveren, reiziger!

Ons manifesto

Wij hebben sterke waarden binnen Online Media Koffer. Door onze vrolijke houding lijkt het soms dat we het allemaal niet zo nauw nemen, maar vergis je niet: we zijn bloedserieus over ons vak. Wij hopen dan ook dat ons manifesto ook bij jou past!


Lees ons manifesto

Ons Leuke boek

We hebben zoveel te vertellen, dat een manifesto niet genoeg bleek te zijn. Daarom hebben we ook nog een boek geschreven: Een Leuk Boek om precies te zijn!

 Met dit boek delen wij onze visie en werkmethodiek over leuk (communicatie)werk met iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken. Iedereen dus. Toch?

Bestel Een Leuk Boek

Ons team

Er zitten alleen maar jonge en enthousiaste professionals in ons team. Die van het type ‘hard werken met een glimlach’.
Toch liever ook wat senioriteit, reiziger? Maak je geen zorgen. Er zijn ook al een paar de dertig gepasseerd hoor. We hebben een gevarieerd, maar hecht team. Oordeel zelf maar!

Ontmoet ons team
team OMK

Onze vacatures

Regelmatig zoeken wij leuke én aardige collega’s, met liefde voor het communicatievak. En die enigszins bekend zijn met het internet, natuurlijk. Ambitieus zijn is zeker niet verboden, als je maar fluitend naar je werk gaat!