Wie zijn wij?

Online Media Koffer is een online communicatiebureau. We hebben stuk voor stuk gedreven, jonge professionals aan boord, die fluitend naar hun werk gaan. Met het creatieve bloed dat door onze aderen stroomt, pakken we de dingen soms nèt even anders aan. Wat voor jou vaak verrassend mooie dingen op kan leveren!

Ons manifesto

Wij hebben sterke waarden binnen Online Media Koffer. Door onze vrolijke houding lijkt het soms dat we het allemaal niet zo nauw nemen, maar vergis je niet: we zijn bloedserieus over ons vak. Wij hopen dan ook dat ons manifesto ook bij jou past!


De wereld is breekbaar, wees er zuinig op

Wij geloven dat we in alles wat we doen, we de wereld een klein beetje beter kunnen maken.

Lees ons manifesto

Ons team

Er zitten alleen maar jonge en enthousiaste professionals in ons team. Die van het type ‘hard werken met een glimlach’. Toch liever ook wat senioriteit? Maak je geen zorgen. Er zijn ook al een paar de dertig gepasseerd hoor. We hebben een gevarieerd, maar hecht team. Oordeel zelf maar!

Ontmoet ons team
team OMK

Onze vacatures2

Regelmatig zoeken wij leuke én aardige collega’s, met liefde voor het communicatievak. En die enigszins bekend zijn met het internet, natuurlijk. Ambitieus zijn is zeker niet verboden, als je maar fluitend naar je werk gaat!