Ons werk

We hebben al veel organisaties wegwijs mogen maken in het online media-landschap. Waar we heel trots op zijn! Wie durfden het avontuur met ons aan? En hoe pakten we dit aan?

Strategie - CDA Fryslân

Voor CDA Fryslân hebben we een online communicatiestrategie gemaakt (en geholpen bij de uitvoering), zodat CDA Fryslân - samen met een groep jongeren - duizenden andere jongeren wist te bereiken.

Bekijk deze case

Website - Water Alliance

Leeuwarden loopt voor op het gebied van watertechnologie. Daarom zijn wij apetrots dat we - na de website voor de Watercampus - ook de site voor overkoepelende netwerkorganisatie Water Alliance mochten verzorgen!

Bekijk deze case

Lespakket Mediawijsheid - Cosmo Academy

Bij de Cosmo Academy hebben we een achtdelig lespakket ontwikkeld. Hiermee zijn docenten én studenten op de locaties in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen ieder jaar weer op de hoogte van de nieuwe kansen en gevaren van online media.

Bekijk deze case

Online reputatie­management - Lifelines

Voor Lifelines hebben we advies gegeven op het gebied van online reputatiemanagement. Online was er veel kritiek, terwijl in de wachtkamer van Lifelines iedereen heel positief is. Een flinke ‘gap’! In team OMK zitten een aantal deelnemers aan dit bevolkingsonderzoek, dus dat wij ook nog voor ze mochten werken, was een hele eer!

Bekijk deze case

Brainstormtool Brain Fuel

  • Inspireren

De creatieve breinen in ons team gooien om de twee minuten een nieuw idee op tafel, maar dat gaat vanzelfsprekend niet iedereen zo gemakkelijk af. En dan is ieder idee ook nog niet geniaal, natuurlijk. Om dit proces voor onszelf én voor onze klanten te verbeteren, besloten we om een eigen brainstormtool te ontwikkelen.

Bekijk deze case

En we reizen óók nog met:

Ontzettend veel en gevarieerde partijen!

Provincie FryslanNissanWaterCampusParadigmNHL HogeschoolAlfa CollegeInfintiAegonRijkswaterstaatInnofestFBTORUG

Speciale reisgenoten

Onze overuren investeren wij graag in bijzondere initiatieven

Tedx FryslanFuckUp nightsSenioren InnovationWelcome to the village