Inqubator LeeuwardenLaagdrempelige en professionele uitstraling

Een hotspot waar Leeuwarder ondernemers kunnen groeien en bloeien: Inqubator Leeuwarden doet z’n naam eer aan. Om de website diezelfde professionele en ambitieuze uitstraling te kunnen geven, was er een vernieuwing nodig. En daarbij kwam OMK – oud-deelnemer van Inqubator – in beeld!

Leestijd: 3 minuten
Logo Inqubator

Ontmoet Inqubator

Zoals een goede incubator betaamt, kun je bij Inqubator Leeuwarden terecht als je wilt groeien. Als beginnende ondernemer wel te verstaan. Inqubator biedt start-ups en professionals verschillende programma’s en een volledig gefaciliteerde werkplek in een dynamische omgeving aan. En heb je het gebouw waar Inqubator in zit al gezien? Dat is de Kanselarij, een plaatje voor het oog. Een ideaal uitgangspunt voor startende ondernemers dus!


Nest
De vraag

Kunnen jullie onze website verbeteren?

Inqubator Leeuwarden merkte dat geïnteresseerde ondernemers een drempel ervoeren als ze contact wilden opnemen. Daarnaast was de bestaande website niet heel eenvoudig te beheren en sluit die niet helemaal goed meer aan bij de huisstijl. Kan Online Media Koffer hier verandering in brengen en zorgen voor een laagdrempelige en makkelijk bij te houden website, die een professionele uitstraling heeft?


Weerspiegeling in beeldscherm
Het proces

Field research, ontwerpen en bouwen

Allereerst gingen we in gesprek met de doelgroep. Wat voor behoeften hebben zij? Toen we dat in kaart hadden, zetten we het wireframe in elkaar, maakten we het ontwerp (grafische vormgeving én foto) en zorgden we er tot slot voor dat de techniek werkte.

Het resultaat

Fris, duidelijk en helder

Een frisse, duidelijke en heldere site, die goed duidelijk maakt waar Inqubator voor staat en wat ze doen: beginnende ondernemers op eigen poten krijgen!

“OMK heeft ons van vakkundig advies voorzien en we hebben op een hele persoonlijke manier met ze samen mogen werken. Dit heeft allemaal gezorgd voor de website die wij als Inqubator Leeuwarden voor ogen hadden!”

recensie

Bertwin Kampman - Inqubator Leeuwarden

Is dit iets voor jou reiziger?

Heb je een soortgelijk project in gedachten en wil je samen met ons op reis? Doe onze reis intake en we gaan direct los!

Vul de reis intake in

Meer weten over dit project?

Binnen dit project is Geert de projectleider. Dus heb je vragen over dit project of wil je even met ons sparren over de mogelijkheden? Laat Geert je gids zijn!

recensie

Geert Kuurstra - Projectleider

geert@onlinemediakoffer.nl
06-18044356