Blog

Eerste hulp bij Facebooks nieuwe algoritme

Have you heard (of misschien zelfs al gemerkt)? Facebook gooide z’n algoritme kortgeleden weer eens compleet over de kop, waardoor het voor bedrijven een flinke uitdaging wordt om nog zichtbaar te zijn en de verbinding blijven te vinden met hun doelgroep. Hoe je hier met je zakelijke account mee om kunt gaan? Wij schieten te hulp, met deze vier tips! En we praten je tegelijkertijd bij over wat nu even heel hot (of not?) is in social medialand: de nieuwe social app Vero: het betere alternatief voor Instagram, maar dan zonder algoritmes en advertenties.

Lees verder “Eerste hulp bij Facebooks nieuwe algoritme

Ephemeral content: waarom is het zo populair?

’Ephemeral content’. Grote kans dat je nog nooit van deze ingewikkelde term hebt gehoord, maar het al wel eens voorbij hebt zien komen. Bijvoorbeeld op SnapChat, bij Instagram/Facebook Stories of op een tijdelijke Whatsapp-status. Als de Engelsen in Nederland hadden gewoond, hadden ze het ‘kortstondige content’ genoemd. En die naam verklapt het al wat: dit is de inhoud die je online of via je app tegenkomt waarbij je niet te lang met je ogen moet knipperen, want dan is het alweer weg. Foetsie. Verdwenen.

Lees verder Ephemeral content: waarom is het zo populair?”

,

Creatief schrijven – Hoe je teksten (schrijven) écht leuk maakt

Wat staat voor jou synoniem aan creatief? Een fleurige fotocollage, met een subtiel doch indrukwekkend Instagramfilter? Een kliederig kunstwerk op doek? Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat het verzinnen van pakkende zinscombinaties niet iets is wat jij als creatieve bezigheid beschouwt. En dat vinden wij – als die-hard liefhebbers van de Nederlandsche taal – erg jammer. Als het aan ons ligt, gaat dit artikel daar verandering inbrengen.
Lees verder Creatief schrijven – Hoe je teksten (schrijven) écht leuk maakt”